שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/06/2013 | 21:18 | מאת: יוסי

אחי סובל משלפוחית רגיזה מהתכווצות לא רציונלית של השלפוחית לאחר בדיקת אורודינמיקה התחיל את הטיפול בספזמקס 15 לא עזר הוחלף לטוביאז גם לא עזר ולאחרונה טופל בנוויטרופן שגם לא עוזר קם פעמיים שלוש בלילה בהפרשים של לפעמים פחות משעה וגם מ\במהלך היום חצי שעה עד שעה מה ניתן לעשות הוא מתוסכל? האם יש כדור חזק יותר?

שלום לךף לא ציינת מה גילו של אחיך. אם הוא סביב 50 או יותר אז צריך גם להבדק אצל אורולוג ולשלול בעיות בערמונית. ממליצה שיבדוק שאין דלקת. להמנע משתיה לפני השינה ומקפאין בכלל. ספזמקס ניתן לקחת במינון עד 45 מג' ליום. טוביאס עד 8 מג' ליום.

10/06/2013 | 22:03 | מאת: יוסי

ערב טוב סליחה הוא בן 32 שכחתי לציין שלוקח אסטו פעם ביום 10 מ"ג כי אמרו אולי זה נובע גם ממתח נפשי האם יש התנקשות בין הכדורים? וכפי שציינצי התחיל עם ספזמקס 15 לאחר מכן טוביאז 4 מ"ג ולאחרונה נוביטרופן 5 מ"ג פעמים ביום שגורם לו ליובש בפה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה