דליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

24/04/2013 | 11:16 | מאת: אלמה

שלום רב אני בת 53 לפני חודש וחצי עברתי ניתוח לכריתת רחם שחלות וחצוצרות בשל אנדומטריוס אדנוקרצינומה grade1 בבדיקה פתולוגית אין גרורות וזה מוגבל לרירית הרחם בלבד. הניתוח עבר ללא תופעות מיוחדות וחזרתי לפעילות רגילה (עדיין ללא קיום יחסי מין) לאחרונה אני חשה רטיבות מתמדת בנרתיק- הפרשה קלה מאוד הדומה לשתן. אין לי בעיה במתן שתן באופן כללי לאחר הניתוח שאלתי היא מה יכולים להיות הגורמים לתחושת הרטיבות בנרתיק? האם זה קשור בניתוח? האם יש בעיה כלשהיא עם שלפוחית השתן או דלקת בנרתיק? מה עוד הגורמים שיכולים לגרום לתחושת רטיבות מתמדת

26/04/2013 | 09:09 | מאת:

בכדי לדעת בדיוק את הסיבה לרטיבות יש צורך בבדיקה גינקולוגית. לעיתים יש צורך בבדיקות מעמיקות יותר בכדי לוודא האם הסיבה נובעת מהניתוח או מסיבה אחרת. ממליץ לך לפנות להערכת הגינקולוג שניתח אותך ובהמשך באם לא יענה על צרכייך לבצע ברור ע"י אורוגינקולוג.