אורודינמיקה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

04/04/2013 | 20:59 | מאת: רוני

שלום ד"ר הייתי אצלך בביצוע אורודינמיקה ואמרת לי שהמצב קרה בגלל שלא חובר קטטר אחרי הלידה (סובלת משאריות שתן ותחושת חוסר התרוקנות) המלצת על פיזיותרפיה. ברצוני לדעת אם לא כתוב במסמך על תפקוד שריר הדזטור האם זה אומר שהוא תקין? זה שלא נוקזו ממני שאריות שתן בבית החולים פגעו תמידית בכיס השתן. (היתה לי דלקת לפני הלידה וטופלתי בבית החולים באנטיביוטיקה ואחר כך היו קשיי התרוקנות שייחסו לדלקת . אם אצירת השתן קרתה בגלל הדלקת וכבר הצטברו שאריות זה פגע בשלפוחית מבחינת ההתרוקנות ? על מה צריך לשים דגש בפיזיותרפיה על הרפיה של השרירים? האם זה צפוי לעבור בחודשים הבאים? תודה וערב טוב

11/04/2013 | 14:20 | מאת:

את חוות דעתי רשמתי בטופס שקיבלת. אנא פעלי לפיו.