בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

30/12/2012 | 04:34 | מאת: רוני

שלום אני כ-7 שבועות לאחר לידה שניה הלידה הייתה לידה חפוזה מרגע הגעה לבית החולים כ-15 דקות ללא אפידורל וללא קרעים. לאחר הלידה נעשה קטטר מאז הלידה היה קיים קושי בעצירת השתן אך ללא בריחת שתו. לפני כשבועיים דלקת בשתן( חיידק בשם סטרפטוקוק קיבלתי טיפול אנטיביוטי. לפני יומיים התחילה לי בריחת שתן בעת מאמץ כמות משמעותית של שתן ללא יכולת לעצור לשוב לציין כי אני חשה בתסמיני דלקת בשתן ( מעט צריבה, כאבי גב ) אך טרם נעשתה בדיקה. 1. האם בריחת השתן יכולה לנבוע מהדלקת בשתן? 2. מה עלי לעשות ולמי לפנות? תודה רבה

09/01/2013 | 14:22 | מאת:

בריחת שתן במאמץ אכן יכולה לנבוע מדלקת בדרכי השתן. יש צורך בטיפול אנטיביוטי מתאים לדלקת.