לאחר ניתוח כריתת רחם +TOT

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

11/02/2012 | 08:59 | מאת: מיכי

שבת שלום עברתי ניתוח כריתת רחם +tot,עקב בריחת שתן במאמץ.הניתוח בוצע בלפרסקופיה לפני חמישה ימים.בביה"ח היתי יומיים עם קטטר. הבעיה שמטרידה אותי שאני לא מרגישה צורך להתרוקן (שלפוחית מלאה,אותן תחושות שאני מכירה), מרגישה שהתרוקנות מבוצת כמעין פקודה מהמוח ,באותן השעות שהייתי רגילה להתפנות,בקימה מהשינה ועוד. האם תופעה זו מוכרת /תקינה .מתאימה לאחר ניתוח ותשתפר בהמשך? מקווה שהייתי ברורה. תודה

12/02/2012 | 07:10 | מאת:

למיכי שלום. התחושה שלך יכולה להיות נורמאלית לכעת. השינויים שחם לאחר הניתוח חלקם מיידים וחלקם מתבטאים לאחר זמן.יש צורך בעוד מעט סבלנות (חודש עד 6 שבועות) עד אשר תגיעי למצב של התחושה הסופית.