בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/01/2012 | 20:26 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב , אימי בת -80 בקירוב ומזה שנתיים לערך מתלוננת על בריחת שתן שקורית לה בפתאומיות רבה ביותר ללא כל לחץ בשלפוחית או רצון או צורך כך לפתע פתאום ,בעיקר כשהיא מתרגשת או בלחץ .הדבר קורה לה כ -פעמיים שלוש ביום וזה מביך אותה מאוד . היא אשה ויטאלית ובריאה שלא סובלת מכלום הבדיקות שלה תקינות (מעט לחץ דם ותרופה לחרדות). ראיתי השבוע תוכנית לעניין ה -TVT והייתי מעוניין לדעת באם תאובחן כמתאימה לניתוח מעין זה האם גילה יכול להוות בעיה לפרוצדורה זו? אודה על כל מידע על מנת לאפשר לה איכות חיים . תודה TVT

15/01/2012 | 08:31 | מאת:

לפני קביעה אם מתאימה לניתוח יש צורך בהערכה אורוגינקולוגית.