בעיות נשימה חוסר תחושה בראש

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

25/09/2016 | 21:52 | מאת: חגית

שלום היה לי בעיות אכילה מידי פעם הייתי צמה שבוע או שלושה ימים ואז ממשיכה לאכול מלא הייתי במשקל תקין די מלאה- לא היו בעיות בזמן זה עד ש שמתי תוספות שלחצו לי בשיער להופעה של חזרות בלי הפסקה 9 ימים רצוף ופשוט אכלתי ארוחה אחת ביום שזה מרק או מילקשייק ומלא מים ובלי הפסקה של לשיר ועם הזמן הרגשתי שהשתנה בי ההתנהלות דיבור שלי מחשבה גישה עם בילבול וזה קרה בין רגע וזה ככה עד עכשיו אני פשוט לא מרגישה אני יותר הלילה אחרון כשנגמר ההופעה הייתי במיטה והרגשתי שאני הולכת להתעלף ופשוט להשתגע זיעה כאבי חזה דפיקות לב חזקות כאבי ראש והשירים מההופעה לא מפסיקים להתנגן לי בראש מאז לא צמתי יותר ואכלתי ואפילו יותר מידי. ועם זה בא אליי צרבת יובש בעיניים וקושי לקרוא מרחוק התקפים לפעמים של כאבי ראש חזקים ! כאבי קרקפת ועם הזמן זה הוביל לחוסר תחושה בקרקפת איפה שהיה לי את התוספות שלחצו חזק בחזרות להופעה ובמשך כל הזמן הזה אני תמיד עושה כל יום מחליק וחומר קראטין חזק לשיער סבלתי עם הבעיות האלה כל השנה אבל הבדיקות דם שלי היו תקינות עד עכשיו הדם שלי תקין לגמרי עם הזמן גם פתאום חוש הריח התחיל להיעלם ונחיר שבצד ימין פשוט נסתם ולא יכולתי לנשום דרכו במשך מלא זמן כאבים רקות היו כשהייתי ממש עייפה כשאני לוחצת טיפ טיפה ברקה ובראש בא אליי גלי כאבים והרגשה מוזרה ובאמת שכל הדברים האלה שקורים לי לא בחיים אבל בחיים לא קרו ועכשיו זה קורה לי כמעט כל יום והייתי תמיד צמה כמה ימים ופתאום משום מקום הכאב בא וזה פשוט קרה ! שנה שלמה אחרי הסבל הזה הלכתי לרופא הבדיקות דם תקינות לקחתי ויטמינים של ברזל b12 לא עזר לקחתי גם תקופה אנטי דלקתית לראש למקרה שאין לי בעיות פנימיות במוח בגלל החוסר תחושה כשהיייתי בחופש הגדול בחופשה אז עשיתי דיאטה בריאה לגמרי ועל הדרך בלעתי מגנזיום בכדי לבדוק אם זה יישפר את מצבי ואז שוב לילה אחד אחרי שנה שחלפה לה התקיף אותי בדיוק את אותה הרגשה שהרגשתי באותו לילה של אחרי ההופעה כשצמתי ומאותו הלילה של החופשה אני פשוט מדוכאת פתאום צצות לי בעיות זיכרון דוגמא כשאני בוכה או עצבנית החזה שלי פשוט מתחיל לבוא בכאבים של כבדות וסחרחורות כשאני תחת לחץ כנראה אני לא בטוחה אני כמעט ולא רואה טוב עכשיו בכלל אבל כאבי הרקות יותר חזקים מפעם כשאני עייפה ומאז החופשה עד עכשיו באות לי קשיי נשימה גם קושי בבליעה לפעמים ולפעמים כאבי גרון ועדיין אני לא מרגישה את הראש שלי לפעמים יש לי סחרחורת וחוסר שיווי משקל נמאס לי כבר מזה לא הרגיש נורמלי ולא להבין למה במשך כל השנה הזאת וזה גם לפני הכאבים תמיד היו לי כאבי צוואר כשזה תפוס לי ובזמן האחרון אחרי התקרית אני עושה קליקים בשבילי כרגיל ואני מקבלת סחרחורת בראש פתאום וחוסר שיווי משקל פתאומי כזה ההורים שלי אומרים שזה בגלל שאני דואגת בלי הפסקה ושאני תחת מתח נפשי אני כל כך מיואשת ואין לי עוד כוח לקום מהמיטה את היא התקווה האחרונה שלי

היי חגית לצום עשויים להיות סכנות ומחירים פיזיולוגים ופסיכולוגים רבים ומגוונים, מדבריך נראה שאת חוויות וחווה לא מעט מאותם מחירים. ממליצה לך לגשת לרופא המטפל בהקדם לשתף אותו במצבך ובתחושותיך ולבקש ממנו לערוך בדיקות יסודיות כולל ניטור לחץ דם ודופק, בדיקת עיניים וכו, בנוסף ממליצה להתחיל טיפול אצל דיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה לצורך נירמול האכילה. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה