לעדי וקרן שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

03/10/2013 | 12:17 | מאת: קרן

האם הפרעה של קשב וריכוז בנוסף להפרעה של דיכאון וחרדה יכולה להפוך גם להפרעת אכילה. אני לא יכולה לראות, לבשל, להריח ובעיקר לאכול, לבסוף אני אוכלת כי צריך. בעיקר אני הולכת כל היום אם תחושה של בחילה ורצון להקיא, שיא האושר שלי הוא שאני מצליחה להקיא. אני חייה רוב היום על כדורים ושתיה ומרבית היום אני עייפה. לעייפות אני לוקחת ריטלין שמחזיק אותי במשך היום, לדיכאון והחרדה אני מקבלת סרוקסט ולוריוון. יש ימים שבהם אני לא מצליחה להרדם אז אני לוקחת כדור שינה מסוג אמביאן. האם לדעתכן אני במסלול לאנרקסיה? האם אני מפתחת הפרעת אכילה?

קרן שלום, הפרעות קשב, דיכאון וחרדה הן בהחלט קרקע די פוריה להתפתחותן של הפרעות אכילה, בעיקר בגלל האשליה (!!) של תחושת השליטה שיכולים לחוות בהפרעת אכילה. (לא תיארת למה את כלכך מאושרת כשאת מקיאה, אבל אני מניחה שזה קשור לתחושת שחרור ופורקן- וגם זה סוג של אשליה..). נשמע מדברייך שכדאי לעשות סדר בדברים.. אם את כבר מטופלת תרופתית ויש רופא שמכיר אותך- התייעצי איתו גם לגבי הסמפטומים האחרים, כדי שהטיפול שאת מקבלת יענה על כל הצרכים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה