מירו מינון להפרעות שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/03/2014 | 12:26 | מאת: אביב

הי קיבלתי מהרופא מינון למירו לעזרה בהפרעות שינה (קשיי הרדמות). אני אמור לקחת רבע כדור של 30 מג' (7.5 מג')לפני השינה. האם שאני חוצה את הכדור שאר המינון שנשאר ניתן לשימוש בימים הבאים או יש לזרוק אותו? כמו אני לוקח במקביל טרייטיס קומפ 2.5 בבוקר אחרי האוכל וצריך להתחיל לקחת טריטייס רגיל 2.5 ערב וכן אומגה 3 נוזלי (2.5 מ"ג בבוקר). האם שילוב התרופות אפשרי? האם יש צורך במעקב מסויים (בדיקות דם) על מה וכל כמה זמן? תודה על התמיכה

אביב שלום, חתוך כדור אחד כל פעם ושמור את הרבעים בכלי סגור ואטום לאור. אין התנגשות בין התרופות. ביום הראשון שבו אתה מוסיף את התרופה החדשה תתכן ירידה בלחת הדם בעיקר כשאתה קם מהר משכיבה לישיבה ולכן יש להיזהר (במנות הבאות הגוף מתרגל לתופעה זו). בדיקות מעקב כוללות בדיקת האפקט הטיפולי של התרופות (הערכת מצב השינה, מדידות לחץ דם וכו') וכן מעקב אחרי השפעות לוואי אפשריות: ספירת דם, בדיקת אלקטרוליטים בדם (בעיקר אשלגן),רמות גלוקוז בדם, פרופיל שומנים בדם, תפקודי כבד ורמות חומצה אורית בדם. ליאת

23/03/2014 | 15:16 | מאת: אביב

תודה על התשובה המפורטת

מנהל פורום תרופות ורוקחות