תופעות לוואי salazopyrin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/03/2012 | 20:05 | מאת: בועז

שלום אבקש לדאת תופעות וואי לתרפה salazopyrin

24/03/2012 | 23:13 | מאת: שני כרמי

שלום. תופעות הלוואי השכיחות יותר האפשריות כתוצאה מהשימוש בתרופה סלאזופירין (SULFASALAZINE)הן- גרד ופריחה, כאבי בטן, בחילות, הקאות, בעיות בעיכול, ירידה בתיאבון, כאבי ראש, סחרחורות, שינוי בצבע השתן, ירידה בריכוז הזרע אצל גברים, חום ועוד. יתכנו גם תופעות חמורות יותר, אך נדירות יותר, כגון- פגיעה בכבד, פגיעה בכליות, פגיעה במע' הדם, אלרגיה ועוד. מידע נוסף תוכל למצוא בעלון לצרכן הנלווה לתרופה: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Salazopyrin-pt_1286967451729.pdf לבריאות.

12/02/2015 | 13:41 | מאת: שירן

האם יש פגיעה בפוריות גם אצל נשים שנוטלות את הזאלאסופרין?? אשמח לתשובה תודה

12/02/2015 | 14:16 | מאת: שוש

שוש

מנהל פורום תרופות ורוקחות