רירית מעובה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/11/2020 | 10:08 | מאת: טל

שלום. עברתי ב15/10 טיפול בציטוטק ולאחר מכן גרידה בשל ירידת מים מוקדמת בהריון תאומים מונו בי. בבדיקה שעשיתי אתמול כ25 ימים לאחר הגרידה נצפתה רירית 19 מ״מ לא סדירה. ללא נוזל בדוגלס. קיבלתי עוד 600 מק״ג של ציטוטק, שאלתי היא האם אני יכולה לוותר על המנה הנוספת של הציטוטק ולחכות לוסת ואז הרירית תחזור להיות סדירה, או שאני מסתכנת בזיהום והרירית עבה מדי. תודה על המענה

יכולה לקחת את הציטוטק אם כי רוב הסכויים שלא יקרה כלום. בכל מקרה עם או בלי ציטוטק חכי לסוף הווסת הבאה

10/11/2020 | 09:21 | מאת: טל

תודה על המענה, לא ממש הבנתי את החלק הראשון של התשובה. גם אם אקח את הציטוטק לא יקרה כלום מאיזה בחינה? או שהכוונה הייתה שאם אוותר על הציטוטק לא יקרה כלום, כלומר לא יתפתח זיהום. תודה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון