האם להמשיך הריון שתחילתו במצב דכאון ולחץ חריגים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/07/2018 | 10:47 | מאת: רעות

שלום רב, יש לנו 3 ילדים בריאין ואנו מעוניינים ברביעי.. אני ממש בתחילת הריון לפי בדיקה ביתית.. העניין הוא שממש במועד היווצרות ההריון ומספר ימים לאחר מכן חשתי תחושות דכאון, לחץ וחוויתי התקפי חרדה כתוצאה ממשבר גדול בעבודה.. אם היו מודדים רמות הקורטיזול שלי היי בוודאי בשמיים. עכשיי אני רגועה יותר ימשתדלת להימנע ממצבים כאלה אך יתכן שמה שהיה יגרום לנזק בלתי הפיך לעובר שבעטיו ו עדיף לבצע הפלה?

08/07/2018 | 15:27 | מאת: רעות

כך שלצערי שאני אומרת לחץ ודכאון חריגים שחוויתי בתקופת היווצרות העובר ושבוע לאחר מכן הם אכן חריגים ולא מדובר היה בסתם דכאון או עצבות קלה. אני לא נוטלת תרופות וכרגע הכל בסדר השתלטתי על המצב השאלה אם התחושות החזקות מאוד שחשתי של דכאון וחרדה בזמן היווצרות העובג ושבוע לאחר מכן עלולות לגרום לו נזק שמצדיק הפלה. כאמור בבית 3 ילדים בריאים ומאושרים

לא אם תהיי בלחץ בשנים אחרי לידתו אז יגרם לו נזק

10/07/2018 | 15:34 | מאת: רעות

המון תודה לך חיכיתי מאוד לתשובתך

ממש לא!! הסכוי שלחץ שלך ישפיע עליו אחרי הלידה הוא הרבה יותר גדול ואין מה לעשות זה החיים לפעמים אנחנו לחוצים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון