הריון תאומים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

31/10/2012 | 14:14 | מאת: הילה

שלום, אני בהריון עם תאומים לא זהים, שבוע 36. בינתיים התינוקות במשקל יפה (2.700 ו- 3), הראשון במצג ראש והשני מצג עכוז, שתי לידות קודמות היו רגילות. אני רוצה ללדת בהדסה עין כרם כפי שהיה בעבר, ורציתי לשאול האם יש מדיניות כלשהי לעניין זירוז לידה, ומאיזה שבוע מתחילים לנסות ולזרז לידה? האם בכל מקרה במצב זה ימתינו להתפתחות לידה רגילה? (נוכח הכובד והקושי, הייתי כבר רוצה להיות אחרי..) שאלה נוספת נוגעת למצג- התינוק הראשון הוא הקטן יותר, והוא במצג ראש, השני במצג עכוז (כאמור, ההבדלים הערכת המשקל אינם גדולים מאוד). הרופא שלי, שאיננו מהדסה עין כרם, סבור שאני מיועדת ללידה רגילה, ורציתי לדעת אם גם בעניין זה יש מדיניות כלשהי של עין כרם, מה הסיכוי שלי לסיים בקיסרי, האם כדאי לבקש מראש קיסרי? האם כל רופא שיהיה בחדר הלידה באותה עת יידע להפוך את העובר השני?? זה עשוי להיות מסוכן או דורש מיומנות מיוחדת? אני מאוד חוששת, המון תודה הילה.

31/10/2012 | 17:29 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

הילה שלום, אנא פני לחדר לידה בהדסה לשם קבלת יעוץ מקיף לפני הלידה מאחר שחסרים נתונים רבים חשובים אליהם אנו מתייחסים לקראת הלידההילה שלום, אנא פני לחדר לידה בהדסה לשם קבלת יעוץ מקיף לפני הלידה מאחר שחסרים נתונים רבים חשובים אליהם אנו מתייחסים לקראת הלידה ואין תחליף לפגישה אישית בחדר הלידה ובדיקה על ידי רופא נשים בכיר.  המון הצלחה פרופסור אוריאל אלחלל Uriel Elchalal MD Associate Professor Obstetrics and Gynecology Dept Hadassah Hebrew University Medical  Center, Ein-Kerem   Jerusalem, pob 12000, Israel Cellphone 972507874356 ב-31 באוק 2012, בשעה 14:15, "Doctors.co.il Forums" <[email protected]> כתב/ה:     פורום ניתוחים קיסריים התקבלה הודעה חדשה בפורום בניהולך באתר Doctors, אתר הבריאות לקהל הרחב. הריון תאומים מחבר: הילה ([email protected])  תאריך: 31/10/2012  שעה: 14:14  שלום, אני בהריון עם תאומים לא זהים, שבוע 36. בינתיים התינוקות במשקל יפה (2.700 ו- 3), הראשון במצג ראש והשני מצג עכוז, שתי לידות קודמות היו רגילות. אני רוצה ללדת בהדסה עין כרם כפי שהיה בעבר, ורציתי לשאול האם יש מדיניות כלשהי לעניין זירוז לידה, ומאיזה שבוע מתחילים לנסות ולזרז לידה? האם בכל מקרה במצב זה ימתינו להתפתחות לידה רגילה? (נוכח הכובד והקושי, הייתי כבר רוצה להיות אחרי..) שאלה נוספת נוגעת למצג- התינוק הראשון הוא הקטן יותר, והוא במצג ראש, השני במצג עכוז (כאמור, ההבדלים הערכת המשקל אינם גדולים מאוד). הרופא שלי, שאיננו מהדסה עין כרם, סבור שאני מיועדת ללידה רגילה, ורציתי לדעת אם גם בעניין זה יש מדיניות כלשהי של עין כרם, מה הסיכוי שלי לסיים בקיסרי, האם כדאי לבקש מראש קיסרי? האם כל רופא שיהיה בחדר הלידה באותה עת יידע להפוך את העובר השני?? זה עשוי להיות מסוכן או דורש מיומנות מיוחדת? אני מאוד חוששת, המון תודה הילה.     אפשרויות - שליחת תגובה להודעה - הצג את ההודעה באתר - לראש הפורום כלי ניהול - ניהול שרשור - עריכת ההודעה - מחיקת ההודעה - אישור הודעה עמוד השער  -   כל הפורומים    ואין תחליף לפגישה אישית בחדר הלידה ובדיקה על ידי רופא נשים בכיר.  המון הצלחה פרופסור אוריאל אלחלל Uriel Elchalal MD Associate Professor Obstetrics and Gynecology Dept Hadassah Hebrew University Medical  Center, Ein-Kerem   Jerusalem, pob 12000, Israel Cellphone 972507874356 ב-31 באוק 2012, בשעה 14:15, "Doctors.co.il Forums" <[email protected]> כתב/ה:     פורום ניתוחים קיסריים התקבלה הודעה חדשה בפורום בניהולך באתר Doctors, אתר הבריאות לקהל הרחב. הריון תאומים מחבר: הילה ([email protected])  תאריך: 31/10/2012  שעה: 14:14  שלום, אני בהריון עם תאומים לא זהים, שבוע 36. בינתיים התינוקות במשקל יפה (2.700 ו- 3), הראשון במצג ראש והשני מצג עכוז, שתי לידות קודמות היו רגילות. אני רוצה ללדת בהדסה עין כרם כפי שהיה בעבר, ורציתי לשאול האם יש מדיניות כלשהי לעניין זירוז לידה, ומאיזה שבוע מתחילים לנסות ולזרז לידה? האם בכל מקרה במצב זה ימתינו להתפתחות לידה רגילה? (נוכח הכובד והקושי, הייתי כבר רוצה להיות אחרי..) שאלה נוספת נוגעת למצג- התינוק הראשון הוא הקטן יותר, והוא במצג ראש, השני במצג עכוז (כאמור, ההבדלים הערכת המשקל אינם גדולים מאוד). הרופא שלי, שאיננו מהדסה עין כרם, סבור שאני מיועדת ללידה רגילה, ורציתי לדעת אם גם בעניין זה יש מדיניות כלשהי של עין כרם, מה הסיכוי שלי לסיים בקיסרי, האם כדאי לבקש מראש קיסרי? האם כל רופא שיהיה בחדר הלידה באותה עת יידע להפוך את העובר השני?? זה עשוי להיות מסוכן או דורש מיומנות מיוחדת? אני מאוד חוששת, המון תודה הילה.     אפשרויות - שליחת תגובה להודעה - הצג את ההודעה באתר - לראש הפורום כלי ניהול - ניהול שרשור - עריכת ההודעה - מחיקת ההודעה - אישור הודעה עמוד השער  -   כל הפורומים

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים