עובי דפנות צלקת מניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/08/2017 | 20:43 | מאת: שירלי

שלום, אני בהריון בשבוע 23, בעברי 3 ניתוחים קיסרים (3 ילדים). היום באולטראסונד נאמר לי שעובי דפנות הצלקת 6 מ"מ. האם העובי הנ"ל מסכן את נשיאת ההריון? בהמשך העובי יהיה דק יותר או יכול להשאר ללא שינוי? הלידה הקיסרית האחרונה התרחשה לפני יותר מ9 שנים. האם אני בסיכון עם העובי הנ"ל. תודה להתייחסותך.

17/08/2017 | 11:20 | מאת: רופסור אלחלל

שלום רב, הדבר דורש מעקב בלבד בעת ההריון. במידה שאת חווה צירים עליך להדיע לחדר לידה במהריות האפשרית, אין מצב זה מצדיק הפסקת הריון או נקיטת פעולה דרבטית אחרת למעט מעקב ואולי בהמשך הקדמה מסוימת של מועד הניתוח הקיסרי לפי שיקול הדעת של הרופא המטפ]ל שלך. בהצלחה בהריון, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים