שלשול לבן.............

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

12/06/2020 | 02:10 | מאת: שרון

יצא לי שילשול משהו מוזר עם שילשול לבן פעם ראשונה שזה קורה לי פשוט שילשול עם משהו לבן ליד....אני צורכת משלשלים תה טיבתי אם את מכירה ואף פעם לא קרה לי איתו כזה דבר....

שרון שלום, שלשול עשוי להכיל שאריות מזון שלא התעכלו כך שייתכן שהצבע הלבן הגיע ממאכל שאכלת. יחד עם זאת, אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא ודיאטנית לגבי הסיבה בגללה את לוקחת משלשלים ולבדוק חלופות טובות יותר. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול