לעיסת מסטיקים ושלשוליפ

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

19/12/2019 | 18:22 | מאת: שובי

אני כבר תקופה ארוכה סובלת משלשולים אחרי לעיסת מסטיקים.. אפשר להגיד מכור. למסטיקים. הפסקתי תקופה לאכול ןהיופ במקרה חזרה ובום אני שוב מבלה בשרותים סובלת.. לא מבינה ממה זה נובע. זה מתסכל. וכואב

שלום רב, רוב המסטיקים הקיימים בשוק הם מסטיקים ללא סוכר אשר מכילים סוכרים כוהליים. לאותם הסוכרים יכול להיות אפקט משלשל כתלות במידת הרגישות האישית של כל אדם. מכיוון שאני לא ממליצה על מסטיקים עם סוכר, אני מציעה לך פשוט להימנע מלעיסת מסטיקים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול