שלשולים חוזרים - זיהומים חוזרים?

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

06/10/2019 | 12:34 | מאת: המשלשל

שלום, לפני כחודש וחצי, אולי מעט יותר, היתה לי מחלת חום שלוותה בשלשולים. החום נמשך גג שלושה ימים, אבל השלשולים נמשכו כמעט שבועיים. שבוע וחצי של שלשולים הרד-קור ועוד כמה ימים של שלשולים רק בבוקר. מאז אותה מחלה, חזרו לי בחודש האחרון השלשולים בערך עוד פעמיים-שלוש. בדרך כלל רק ליום, יומיים, וללא חום. בין לבין, מתן צואה רגילה לחלוטין. גם בפעמיים-שלוש האלה, היה מדובר פשוט בשלשול - בלי הרגשה לא נעימה בבטן או תחושה של חוסר התרוקנות מלאה. אבל עדיין שלשולים. אתמול, חזרו לי השלשולים פעם נוספת, ללא חום, אבל כן עם תחושה לא נעימה בבטן, בתדירות של 3-4 פעמים ביום ותחושה של חוסר יכולת להתרוקן עד הסוף. האם סביר לחטוף כל כך הרבה זיהומים בפרק זמן כל כך קצר?

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול