הפרעה בגוף

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

02/10/2019 | 22:54 | מאת: דורי

יש אצלי בעייה של עצירות ורוצה לדעת ממה זה נגרם + איזה טיפול תרופתי יש להקלה על ההנ"ל ?

דורי שלום, שאלות בנוגע לגורמים לעצירות ולטיפול התרופתי יש להפנות לפורום של רופאי גסטרו. לאחר בירור רפואי וכתלות בתוצאותיו הבדיקה, סביר להניח שתופנה גם לדיאטנית לצורך קבלת הנחיות מותאמות. במסגרת הנחיות אלה יש להקפיד על אכילה מסודרת, להרבות בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים, קטניות, פירות וירקות. בנוסף חשוב להרבות בשתיית מים ולשלב פעילות גופנית. בהנחה שאתה מקפיד על עקרונות אלה יש מקום להתייעץ עם דיאטנית גסטרו גם באופן פרטני לצורך קבלת הנחיות יותר ספציפיות למצבך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול