מזון לבטן שנוטה לשלשול לפעמים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

18/09/2019 | 00:23 | מאת: ד

בכל מקום כתוב שגזר מבושל מומלץ אבל הרי ב100 גר גזר מבושל יש כ4 גר סיבים שחשבתי שזה מה שגורם ליציאות אז איך הסתירה הזו עובדת. תודה!

שלום רב, בכל הנוגע לשלשולים מומלץ בכלליות להפחית צריכת סיבים תזונתיים. הרעיון אינו שמומלץ דווקא לאכול גזר מבושל אלא שבמידה ורוצים לשלב בתפריט מעט פירות או ירקות - גזר מבושל הוא בחירה יחסית טובה. מעבר לכך לצורך דיוק 100 גרם גזר מבושל נחשבת כמות לא קטנה במיוחד והיא מכילה כ- 3 גרם סיבים תזונתיים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

21/09/2019 | 22:52 | מאת: ד

תודה ושנה טובה

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול