שילשולים מעל חודש שלא פוסקים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

09/09/2019 | 04:57 | מאת: סופי

היי כבר מעל חודש שיש לי שילשולים שלא חולפים ניסיתי לקחת פרוביוטיק וזה לא עזר הבעיה שאני חיילת ואין זמינות גבוה ברופא עד כמה דחוף לי לראות רופא ? ומה הסיבות שיכולות להיות לשילשול במשך יותר מחודש ?

סופי שלום, הכתובת הנכונה לשאלותיך הן רופא משפחה או גסטרואנטרולוג. מבחינה תזונתית ועד לקבלת מענה רפואי מתאים הייתי ממליצה לך להעדיף מאכלים יותר קלים לעיכול כמו לחם לבן, אורז ותפו"א, ביצים ובשרים רזים. מומלץ להפחית צריכה של מוצרי חלב ובעיקר חלב ניגר וגלידה, להעדיף מאכלים פחות מטוגנים או שומניים ולהפחית צריכת ירקות ופירות. כמו כן מומלץ לצמצם צריכת משקאות המכילים קפאין. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול