הרגלים אישיים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

03/05/2019 | 11:47 | מאת: ירין

איך גורמים לצואה להיות בסדר (שלא תהיה נוזלית ) בצורה קבועה ?

ירין שלום, אמנם קיימות המלצות תזונתיות במצב של צואה נוזלית או שלשולים, אך אני מבינה משאלתך שמדובר במשהו קבוע ואם זה המצב יש לפנות בראש ובראשונה לבירור רפואי. ברמה התזונתית מומלץ זמנית להימנע ממשקאות המכילים קפאין ומאכלים עשירים בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים, פירות, ירקות וקטניות. כמו כן מאכלים כמו דייסת קוואקר, אורז, לחם לבן וכדומה יכולים לסייע. יחד עם זאת, יש לציין שזו אינה המלצה ארוכת טווח. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול