הפרעה ביציאה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

09/02/2019 | 09:28 | מאת: ראול

אני בדר"כ עם יציאות תקינות אבל בזמן האחרון הם קצת נוזליות (בלי שלשולים) ורוצה לדעת למה זה ככה והאם זה OK ?

ראול שלום, קיימים מגוון גורמים אשר עשויים להשפיע על מרקם היציאות ביניהם מאכלים עשירים בסיבים תזונתיים, משקאות מסוימים ואפילו לחץ. יציאה נוזלית כשלעצמה לא מעידה על בעיה אך אינני רופאה ואין די נתונים על מנת לקבוע אם זה OK. במידה ואתה מוטרד ו/או המצב נמשך רצוי לפנות לרופא לבירור. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול