שלשולים, הקאות, כאבי ראש, הרגשה לא נעימה בבטן

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

16/11/2018 | 16:42 | מאת: רונית123

שלום. מיום רביעי בערב,ובלילה לקראת חמישי התחילו לי שלשולים מיימיים והקאות. כאבי ראש חום ועיוותים בבטן. הרופא אמר שזה ככל הנראה וירוס במעיים, ונתן לי קלבטן פורמה ואכן השילשולים וההקאות הפסיקו . בנוסף לקחתי נורופן לראש .. אבל עדיין מרגישה שהראש טיפה כואב וטיפה הבטן. ושההרגשה הכללית עדיין לא 100%.. האם זה בסדר? האם זה כבר אמור לחלוף לפי מה שאני מספרת? והאם ביום ראשון לדעתכם כבר אוכל לחזור לשגרה? תודה רבה לעונה:)

רונית שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אנא הפני את שאלתך לרופא המטפל או לפורום מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול