שלשולים בהפסקות קצרות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

25/02/2017 | 14:16 | מאת: דודו15

בד"כ בבקר לפני יציאה לעבודה אני נכנס לשרותים תמיד יותר מפעם אחת , כשלשולים קטנים בהפסקות של 5 דקות ביניהם,,ולפעמים כ 4 פעמים וזה לפני יציאה לעבודה, מצב מאוד לא נעים, כמו כן ניסיתי להכין ולשתות שיק עלים ירוקים וזה עשה לי שילשולים מאוד קשים , אני מבין שיש לי בעיה עם רירת המעיים , אני בן 67 ללא מחלות פרט לאסתמה קלה, האם יש טיפול שיכול למנוע שילשולים אלה ? תודה רבה

דודו שלום, ראשית, יש לפנות לבירור רפואי על מנת לוודא שאכן לא קיימת בעיה שאינך מודע אליה. שנית, יש מקום לבחון את האכילה שלך, ובעיקר ארוחת הערב וארוחת הבוקר. הייתי ממליצה לך בתור התחלה לנסות להימנע ממאכלים עתירי סיבים תזונתיים בארוחות אלה על מנת לא להמריץ פעילות מעיים. הייתי מנסה לאכול לחם לבן, ביצה, גבינה צהובה, דייסה וכדומה ולהימנע מקפאין, חלב ניגר וריבוי ירקות או פירות. במידה ולא חל שיפור מומלץ לפנות לדיאטנית גסטרו לבירור יותר נרחב של הרגלי האכילה והיציאה שלך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

26/02/2017 | 23:37 | מאת: דודו15

מודה לך על התשובה אנסה זאת

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול