כאבי בטן פתאומיים בבוקר

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

19/01/2017 | 08:18 | מאת: גלית

שלום רב, כבר פעם שנייה שאני מתעוררת בבוקר עם כאבי בטן חדים , הכאב עובר וחוזר לכמה שניות ואז שוב. אין בחילות/שלשולים/רגישות ללקטוז. לצורך העניין בפעם הראשונה אכלתי בערב קוטג וגבינה צהובה ובפעם השנייה שתיתי נס. אני מקפידה על ארוחות מסודרות ירקות ופירות. ממה התופעה הזאת יכולה לנבוע? תודה רבה .

גלית שלום, אינני יודעת מה הסיבה לכאבי הבטן אך סביר שלא מאכל או משקה ספציפי הוא הגורם לאותם הכאבים. אין לי מספיק נתונים בכדי לנסות ולהעריך במה מדובר. אני ממליצה לך לפנות תחילה לבירור רפואי. לאחר מכן, במידה והבעיה נמשכת, יש מקום לפנות להתייעצות תזונתית שתוכל אולי לספק מענה מתוך הסתכלות מעמיקה יותר על הרגלי האכילה שלך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול