הפריה חוץ גופית והפטיטיס ב

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

14/10/2016 | 15:59 | מאת: תמר

פרופסור אשקנזי שלום מאוד מודאגת... יש לי הפטיטיס בי, עוד מעת אולי אצתרך לעבור הפריה חוץ גופית, האם לא יסכימו לטפל בי? האם קופת חולים לא יתן לי אישור? האם בבית חולים אסותא נותנים טיפולים לנשים שיש הפטיטיס בי?( מצב כבד שלי בסדר). תודה רבה

את יכולה להיות מטופלת במסגרת היחידה בבית חולים רמבם או בהדסה ירושלים המתמחות בטיפול בזוגות שאחד מבני הזוג הינו נשדא של הפטיטיס B או C,באשר לאישור הקופה את זכאית כמו כל מטופלת אחרת לטיפול הייעודי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע