היפוגונדיזם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

31/07/2016 | 20:52 | מאת: שירן

שלום רב, האם טיפול בפרגניל וגונול אף עשוי להביא לירידה בכמות הזרע ( בעלי ביצע בדיקות זרע לפני תחילת הטיפול ונצפה זרע בשתן בריכוז של 4.5 מליון) כיום לאחר תחילת הטיפול הזרקת מנוגון וביצוע בדיקת זרע ( לציין שנערכה במכון אחר) הזרע אכן נשפך קדימה בריכוז של 0.4 מליון האח יש סיכוי להרעה?

הטיפול הייעודי עשוי להטיב עם הבעיה של בעלך,ולאחר תקופה שלפחות שלושה חודשים ניתן יהיה להעריך את הערך המוסף של הטיפול

01/08/2016 | 17:17 | מאת: שירן

שלום פרופסור, האח אין מה לדאוג שלאחר שלושה חודשים כביכול ירידה כמות הזרע?

הטיםפול הוא נכון ולכן בתנאים הקיימים נעשה המיטב,יש לבחון את התוצאות של הטיפול בהמשך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע