וריקוצלה- פרופסיה////////////////////////

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/03/2016 | 23:07 | מאת: נתנאל

היי אני בן 25 ושוקל להתחיל עם פרופרסיה. 1) רציתי לדעת האם תופעות הלוואי שמצויינות הן פגיעה באיכות הזרע או פגיעה בכמות הזרע? (ואם באיכות- מה המשמעות?) 2)עברתי ניתוח וריקוצלה בגיל 17 באשך שמאל, (לפני 8 שנים), לכמה זמן ניתוח הוריקוצלה יכול לסייע? זאת אומרת אם עובר הרבה שנים האם עדיין יש יעילות?

כדי להתייחס לגופו של מקרה שלח לנו את נתוני בדיקת הזרע-בצע גם בדיקת זרע להלוספרם כדי לבחון אם נטילת הפרופסיה השפיע על איכות הזרע ברמת השברים ב-DNA של הזרע

17/03/2016 | 01:35 | מאת: נתנאל

עוד לא לקחתי פרופרסיה. אני שוקל לקחת. האם רצוי לעשות בדיקת זרע לפני והאם כדאי לאחסן זרע לפני הנטילה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע