כאב אשכים בלתי מוסבר + מורפולוגיה 0

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/08/2019 | 14:00 | מאת: נדב

שלום ד"ר, עקב כאבים עמומים ותחושת אי נוחות באשכים פניתי לאורולוג בקופת חולים ועברתי בדיקת אולטרסאונד/ דופלר אשכים ולא נמצא שום ממצא חריג בבדיקה. אצל האורולוג ביקרתי פעמיים לבדיקה פיזית וגם בה לא אותרה סיבה לכאבים הקלים / אי נוחות / תחושת כובד - לטענת האורולוג זהו כאב בלתי מוסבר שלא ניתן לאתר סיבה אליו. אוסיף שגם שגם בחודשים האחרונים אני סובל מזיקפה חלשה מאד ותקופה עוד יותר ארוכה ללא זקפת בוקר (להעדר זקפת בוקר לא יחסתי חשיבות). עברתי גם בדיקת זרע שנמצא כי יש 0 תאי זרע תקינים (בכולם אותרה בעיה בראש התא). קראתי כי הכאבים ובעיות ופוריות בדכ נובעות מוריקולציה, מה שלי אין עפ הרופא והבדיקה. אוסיף גם שרמות הfsh והlh אצלי בתחתית הנורמה וגם הטסטסטרון החופשי בתחתית הנורמה. קבעתי תור לאנדוקרינולוג להמשך בירור. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני צעיר בן 30. תודה רבה. סליחה על הטקסט הארוך, ברור לי שהיעוץ בפורום לא מהווה תחליף לביקור אתל רופא אך בכל מקרה אשמח לכיוון כללי.

במצב העניינים אולטרסאונד של האשך,ביצוע פרופיל הורמונאלי ואולי בירור גנטי עשויים לסייע באיתור הבעיה,

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע