פענוח תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/10/2017 | 10:33 | מאת: רוני

שלום, אשמח לחוות דעתך על תוצאות הבדיקה והאם המורפולוגיה נחשבת תקינה? מכיוון שאנחנו בתהליך פונדקאות - האם תוצאה כזאת תתאים להפרית IVF רגילה או שידרש ICSI להפריית ביצית תקינה? תודה מראש!

לא ציינת את נתוני הזרע

25/10/2017 | 14:25 | מאת: מצורף כטקסט, תודה

Absinence ימי הימנעות 4 Appearance מראה Normal Viscosity צמיגות High pH 7.8 Volume נפח 2.5 Concentration ריכוז תאי זרע 68 Total count סה"כ 170 Motility תנועתיות 62 Grade סוג תנועה 56 Vitality חיוניות 60< Morphology: Normal נורמלי 4 Borderline*** גבולי 1 Head defects פגמים בראש 95 Midpiece defects פגמים צוואר 8 Tail defects פגמים בזנב 16 Premature cells תאים צעירים 0 W.B.C לויקוציטים 0

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע