פענוח בדיקת זרע- האם אינה תקינה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/12/2016 | 07:06 | מאת: עידו

3 ‎ימי הימנעות LIQUEFACTION תקין SEMEN PH 8.0 SEMEN VISCOSITY צמיגות חסר SEMEN COLOUR תקין SEMEN VOLUME 6.0 ml SPERM AGGLUTINATION אין SPERM CONCENTRATION 15.0 million/ml TOTAL SPERM NUMBER 90.0 million SPERM MOTILITY 1 HR 44.0 % TOTAL PROGRESSIVE 40.0 % RAPID PROGRES MOTILI 29.0 % SLOW PROG.MOT 11.0 % NONPROGRES MOTILITY 4.0 % MORPHO NORMAL 3.0 CYTOPLAS. DROPLET אין MORPHO DEF TAIL יש NECK-MIDPIECE DEFECT יש HEAD ABNORMALITIES יש NON-SPERM ROUND CELL 0.0 million/ml DIAGNOSIS Teratozoospermi שלום רב, אשמח לפענוח הבדיקה. * הבדיקה נעשתה בליווי של חולשה כללית, כאבים בסינוסים ושיעולים במידה וזה משפיע. תודה!

23/12/2016 | 09:40 | מאת: בדיקת זרע

בדיקת הזרע הינה גבולית ביותר במדדי ריכוז הזרע והאיכות המורפולוגית של תאי הזרע(תקינות המבנה של תא הזרע

הבדיקה גבולית בכל הנוגע לריכוז תאי הזרע ולאיכות המורפולוגית של תאי הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע