בעיה לא ברורה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/03/2012 | 08:22 | מאת: לימור

שלום רב אני בטיפולי פוריות כבר 4 שנים ללא ילדים 7 הפלות הכי רחוק שהגעתי זה שבוע 25 עם תאומים ואז התכופפתי וכתוצאה מזה הרגשתי שמשהו ניקרע או התנתק בבטן בצד שמאל ומכאן הדרך להפלה היתה קצרה , נאמר שהיתה היפרדות שיליה , זה היה לפני כשנתיים, עברתי עוד הפלות מאז אבל מאז משום מה המחזור הפסיק להגיע ואני צריכה עזרה בהבאת המחזור , ובנוסף ישנם כאבים תמידיים לעיתים חזקים לעיתים ניסבלים בצד שמאל , מה המלצתך? מה ניתן לעשות במיקרה כזה , האם הגיוני שמשהו חוסם את המחזור , חשוב לציין שכאשר אני לוקחת כדורים להבאת המחזור הוא מגיע אבל באיחור ומועט אשמח לקצת אור על הנושא בברכה לימור

15/03/2012 | 08:32 | מאת: פרופ' שחר קול

תתכן בעיית ביוץ הגורמת למחזור לא סדיר. בנוסף, יש לברר נושא ההפלות החוזרות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית