ביוץ עם זקיק קטן גודל 15

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/02/2019 | 11:00 | מאת: מעיין

שלום, בת 38 התחלתי לעשות מעקב זקיקים כרגע ללא טיפול נוסף, בעברי 2 הריון ספונטניים. חודש שעבר זקיק 21, לא נכנסתי להריון. החודש הlh הגיע ל80 עם זקיק 15 (שלא גדל יומיים), וזקיק 14. הרופא אמר שאולי יש טעות מדידה. האם אפשר יכולה להיות ביצית תקינה מגודל כזה? האם יתכן שהזקיק הצליח לגדול מהמדידה עם ערך כזה של lh? חודש שעבר לא הייתה בעיה כזאת. האם לדעתך צריך טיפול הורמונלי? פרט לכך לא נמצאו בעיות הורמונליות, חוץ מרזרבה שחלתית נמוכה אבל כרגע תקינה. תודה מראש,

21/02/2019 | 15:23 | מאת: פרופ' שחר קול

הביוץ הוא כ - 24 שעות לאחר בדיקת הדם שהראתה LH=80 מומלץ לעבור לטיפול יותר אגרסיבי.

21/02/2019 | 22:03 | מאת: מעיין

תודה. אני לא לוקחת שום טיפול כרגע רק מעקב זקיקים ובדיקות דם. אני צריכה טיפול הורמונלי? חודש שעבר היה זקיק 21. האם אפשר להיכנס להיריון עם זקיק 15 יום לפני ביוץ? אני אמורה לקבל מחזור עוד 4 ימים ואני לא מרגישה כלום, תמיד יש כאבים לפני..

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית