רזרבה שחלתית נמוכה וזקיקים ריקים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/10/2018 | 15:16 | מאת: מיכל

היי, אני בת 35 עם ילד בן שנתיים מהריון טיבעי שנקלט במהירות. מזה שנה וחצי מנסה להכנס להריון - יש לי השימוטו אך אני מאוזנת. התגלתה לי רזרבה שחלתית נמוכה FSH 17. ניתן לי גונל 300 5 ימים. היה רק זקיק אחד משמעותי אבל ריק ללא ביצית (בניסיון שאיבות). האם יש עדיין מה לעשות על מנת לחלץ ביציות בעתיד? כמה המצב שלי חמור? האם זה טיבעי לנוכח הנתונים שלי ?

08/10/2018 | 17:34 | מאת: פרופ' שחר קול

זה קורה, ולא נדיר. יש טעם לחזור על הטיפול. לתת לביוץ אוביטרל + דקפפטיל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית