בדיקת ביוץ ביתית האם חיובי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/07/2018 | 22:10 | מאת: אני

רב טוב במעקב ביוץ. ביום שישי ביצעתי בדיקת ביוץ ראשונה ובמקביל קיימנו יחסים.האם התשובה חיובית? ואתמול באותה השעה חזרתי על הבדיקה והקו השני של התוצאה כבר היה שלילי ובהיר יותר .קיימנו יחסית שוב ליתר בטחון.האם פספסתי את ההזדמנות? היום חזרתי על הבדיקה באןתה שעה חיובית חזק.שזה מוזר ... ביצעתי בדיקה של חברה אחרת שלילית( פס כהה ופס בהיר) אז על מה לסמוך?

16/07/2018 | 12:08 | מאת: פרופ' שחר קול

עדיף לא לבצע בדיקות ביוץ ביתיות

16/07/2018 | 12:41 | מאת: אנע

תודה על תשובתך. למה בעצם? הן בודקות lh רק כשהוא נוכח.אני עם ווסת לא סדירה בכלל . חשבתי לקבל הערכה .צריכה להתחיל מעקב זקיקים אצל הרופא נשים .בפעם הקודמת שהייתי הוא ראה זקיק בשחלה ואמר שהביוץ יהיה בשבוע הקרוב.נתן לי בדיקת דם להורמונים לשבוע אחרי לראות אם היה ביוץ. התוצאות היו: אסטרודיול 488 .פרוגסטרון פחות מ0.8 .בטא התאפסה( אני אחרי לידה שקטה וטרם קיבלתי ווסת כבר 7 שבועות) .נאמר לי שלא היה ביוץ.מחר יש לי ביקורת שוב ומאוד רציתי לדעת באמצעות הבדיקות הביתיות בנתיים אם אני אכן מבייצת.

16/07/2018 | 12:54 | מאת: פרופ' שחר קול

הבדיקה אינה מיועדת לנשים עם וסת לא סדיר, וביוץ לא סדיר.

16/07/2018 | 13:06 | מאת: אני

אם כן הייתי שמחה לדעתך איך הכי נכון לי להמשיך כרגע אני בת 39 .עם שני ילדים בריאים בבית.עברתי לידה שקטה בשבוע 34 לפני 7 שבועות מסיבה לא ברורה.ההריון היה ספונטני.הווסת היתה סדירה יחסית בתקופה זו אבל עם דימום קל מאוד במשך יום וחצי גג יומיים.היה נראה כמו הכתמות. היתה שארית אבל כנראה מקורה בקרישי דם כי הבטא התאפסה.אבל טרם קיבלתי ווסת.ואני רוצה הריון שוב.בגלל הגיל לא רוצה לבזבז זמן.האם מעקב זקיקים ובדיקות דם במקביל זה השלב המומלץ כרגע?ואיך מתזמנים את המעקב ללא ווסת

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית