שאלה חשובה............

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/06/2018 | 21:36 | מאת: לולי

שלום רב, בת 31, תאומים בני 3 וחצי כתוצאה מהזרעה. מחזור אחרון בתאריך ה - 27.5, ביוץ ב - 10.6 אתמול ביצעתי בדיקת ביתית, יצאה חיובית. היום בבוקר שוב, יצא חיובי (פס מאוד חלש). ביצעתי בבוקר בדיקת דם, יצא 15. כאמור, אני 7 ימים לפניי המחזור החודשי. מניחה שמדובר בהריון צעיר, נכון? כלומר, הבטא נמוכה, אך מאחר ואני שבוע בכלל לפניי מחזור, זה הגיוני/סביר? כמובן שאבצע בדיקה לבדוק כפילות וכו'.. משהו נוסף, אני נישאתי בשנית. כאמור לפניי החתונה לקחתי כדור שדוחה מחזור. אחרי החתונה, הפסקתי וקיבלתי מחזור. (נטלתי כעשרה ימים בערך). הייתכן שהבטא כתוצאה מהכדורים? אודה לתשובתך, תודה

21/06/2018 | 10:12 | מאת: פרופ' שחר קול

בטא לא נגרם מכדורים. יש להמשיך לעקוב אחר הבטא, ולוודא תקינות ההיריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית