בדיקה גנטית ומי שפיר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/05/2018 | 14:22 | מאת: טלי

בת 46 הריון ראשון תרומת ביצית. תורמת בת 30. שבוע 15 הכל תקין עד עכשיו. חושבת לעבור בדיקת NIPT , אם בדיקה גנטית NIPT יוצאת תקינה -האם אפשר להסתמך עליה או שבכל זאת מומלץ לעשות דיקור מי שפיר ?

23/05/2018 | 08:57 | מאת: פרופ' שחר קול

אם NIPT תקין, הסיכון לבעיה כרומוזומלית (הנבדקת במסגרת ה - NIPT הספציפי שיבוצע) הוא קטן מאוד. רצוי לקבל ייעוץ גנטי מסודר.

23/05/2018 | 11:12 | מאת: בהמשך לתשובה לעיל

מתכוונת לעשות את בדיקת NIPT גנומיטי (יש לה את התוצאות הטובות ביותר מבדיקות שערכתי). באיזה שבוע אתה ממליץ לעשותה?

23/05/2018 | 16:39 | מאת: פרופ' שחר קול

לפי המלצת יצרן הבדיקה. לרוב משבוע 9 והלאה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית