ביוץ טבעי בזמן נטילת איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/03/2018 | 13:16 | מאת: מיקה

שלום, שמי מיקה, בת 29, בעלת שחלות פוליציסטיות. הוסת שלי לא סדירה ומגיעה כל חודש וחצי-3 חודשים. קיבלתי וסת ב5.1.18 והתחלתי כדורי פרוברה החל מה5.3.18 למשך שבוע. ביום ה5 לוסת התחלתי לקחת איקקלומין למשך 5 ימים עד אתמול. היום הלכתי למעקב זקיקים ובדיקות דם ומסתבר שכבר היה לי ביוץ! אסטרדיול: 1883 lh: 6.2 פרוגסטרון: 96.7 רירית 4.5 זקיקים קטנים מ10 ממ דיברתי עם הרופאה בטלפון והיא אמרה שנמתין עד שאקבל וסת ואז נעשה שוב בדיקת פרופיל הורמונלי. איך ייתכן שהיה ביוץ טבעי? הגוף שלי "התעלם" מהכדורים? אני קצת מודאגת ואשמח לשמוע האם זה נפוץ. תודה

21/03/2018 | 15:04 | מאת: פרופ' שחר קול

גם אצל נשים עם "שחלות פוליציסטיות" יש אפשרות סבירה מאוד לביוץ טבעי. אם לא יגיע מחזור תוך 7 - 10 ימים, יש לבצע בדיקת הריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית