מה זה יכול להיות????

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/11/2016 | 07:19 | מאת: נאוה

שלום בבדיקות דם שבוצעו לאחרונה בשל מחלה וירלית התגלו ערכים נמוכים: TSH 0.34 (הגבול התחתון 0.55 ) T4 היה 9.9 (הגבול התחתון 10 ) T3 היה 3.3 (הגבול התחתון 3.5 ) בעיה בהיפופיזה? ברקע: תת משקל חריג (45 ק"ג גובה 1.63 ס"מ ) דימום מאסיבי (בערך ליטר וחצי דם) במהלך הריון לפני 10 חודשים. האם הגיוני שהתוצאות החריגות נובעות מהמשקל הלא תקין או דווקא תיתכן תסמונת שיהאן?

נאוה שלום מציעה לך לחזוא על הבדיקה רחוק יותר מהמחלה ואם עדיין פתולוגית לפנות לאנדוקרינולוג. בהצלחה

11/11/2016 | 20:06 | מאת: נאוה

את חושבת שיש מצב שזה בגלל המחלה הויראלית? זה קורה לפעמים?? במידה ונשאר, האם ייתכן שזה גם כתוצאה מהמשקל?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת