היפו בשינה והתעוררות. פחד ממוות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/11/2020 | 22:46 | מאת: מירי

שלום, קראתי שבהיפו יש סיכון של מוות. אני עם גלוקומין אך בדיאטה ויש לי נפילות סוכר לפעמים כי בכל זאת זאת דיאטה של 1200 קלוריות כי אסור לי לעשות ספורט עקב מחלת ריאות קשה. תהיתי: במידה וחס וחלילה במהלך השינה יהיה לי התקף היפו, האם אני אמורה להתעורר מזה? או שחס וחלילה אפשר למות בשינה? תודה מראש

מירי שלום גלוקומין נדיר מאד שגורם להיפוגלקימיה, באופן עקרוני היפו קשה עלול להסתיים במוות, כמובן שזה נדיר ביותר ובוודאי תחת גלוקומין בלבד, מציעה לפנות לתזונאית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת