היפוגלקמיה ללא סוכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/10/2020 | 15:34 | מאת: אורית

שלום בעלי בן 46 סובל ממספר בעיות שלדעתי קשורות אחת לשנייה: עודף משקל גאוט אבנים בכליות הפרעות קצב והיפוגלקמיה ללא סכרת לפני 5 שנים עבר ניתוח שרוול וירד בתוך 9 חודשים 70 קילו, בשנתיים האחרונות החלו לו התקפות של היפוגלקמיה כל יום , אין לו סכרת ולצערי עלה חזרה במשקל, מה עושים? איך נפתרים מהמצב הזה? מה צריך לעשות? אודה לתשומת ליבך

אורית שלום חסרים לי המון פרטים ומאד מומלץ שבעלך יגיע ליעוץ אנדוקרינולוג מסודר, אבל על פניו נשמע שיש לו היפוגליקמיות כתוצאה מהניתוח הבריאטרי והטיפול בכך הוא בעיקרו תזונתי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת