עליה בתיירוגלובולין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/09/2020 | 17:50 | מאת: שיר

שלום, עקב סרטן פפילרי עברתי תיירודקטומי ודיסקציה צווארית וכחודש אחריה ה תיירוגלובולין עמד על 4.5, לאחר מכן קבלתי יוד רדיואקטיבי וכשבועיים לאחריו התיירגלובולין עומד על 7.2. נוגדנים 46.7, במיפוי יוד ראו קליטה רק במיטת הבלוטה. אשמח לדעת מה ההסבר האפשרי לכך שהתיירוגלובולין עלה דווקא לאחר הטיפול ביוד...

שיר שלום, מוקדם לומר וכל עוד הנוגדנים קיימים, ערך הטירוגלובולין אינו מהימן. מציעה להיות במעקב אנדוקרינולוג מסודר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת