אי ירידה במשקל...האם קשור לתפקוד בלוטה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/08/2020 | 17:07 | מאת: מיכל

היי שמי מיכל אני בת 21, לפני שמונה חודשים הייתי תקופה קצרה בחוץ לארץ, ובעקבות תזונה לא בריאה עליתי 12 קילו. מאז שאני בארץ, שמונה חודשים. אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע באופן ממוצע, אימוני כוח ואירובי, עושה הליכות כשעתיים פעמיים בשבוע. ואוכלת אוכל לא מעובד. אני בעודף משקל, ולמרות כל המאמץ הרב שלי, והתזונתי שלי, המשקל שלי עולה! עליתי 5 קילו מהמשקל שהתחלתי איתו,בנוסף אני סובלת מגזים, למרות שאני לא נוגעת במוצרי לקטוז. האם קיים סיכוי שיש לי בעיה בבלוטת התריס? התסמינים לא תואמים כלכך את מצבי...אז אני לא יודעת...אני אובדת עצות עשיתי בדיקות דם לפני שנתיים ורמת הtsh היו תקינות, האם בכל זאת התפקוד של בלוטת התריס השתנה?

מיכל שלום עלייך לחזור על בדיקת TSH ולהיות במעקב הרופא שלך לגבי צורך בבירור נוסף

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת