פרולקטין גבוה גבר בריא בן 31

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/08/2020 | 16:24 | מאת: Joni

שלום לאורך השנה האחרונה הפרולקטין והטסטוסטרון שלי טיפסו וירדו בהתאמה. לפני כמה חודשים הפסקתי ליטול כמובן במעקב ציפרלקס , הטסט התחיל להשתפר עלה מ 7 ל 8 וכרגע על 11.7 . לעומת זאת הפרולקטין ממשיך לעלות , מ300 ל350 370 ועכשיו הוא כבר מחוץ לטווח הנורמה 382 . אני מקפיד על שעתיים ערות לפני בדיקה. אני לא יורד במשקל למרות 5 אימונים בשבוע , צמח לי לפני שנה כבר שד נשי בצד ימין וכרגע מתפתח בצד שמאל , אין לי חשק מיני ואין לי יכולת לחוות אורגזמה טובה בלוטת התריס תקינה. האם שה יכול להיות עקב הפרולקטין ההולך וגודל?

שלום קודם כל יש לבצע את בדיקת הפרולקטין לאחר 3 שעות מיקיצה. וממליהצ לפנות להערכה מסודרת של אנדוקרינולוג

02/08/2020 | 18:35 | מאת: Joni

הייתי מספר פעמיים עם מה שהצגתי לך , לטענתו אין קשר בין פרולקטין לשד נשי השמנה וחוסר חשק מיני. דר פרנקל בית שמש לכן אני מעוניין בטיפול פרטי. דעתך

אוקיי פרטי זה גם טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת