תרופה חדשה לסוכרת במקום זריקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/06/2020 | 21:06 | מאת: שירן

שלום, נתקלתי בכתבה שבה צויין שיש תרופה לסוכרת מסוג GLP 1 שמחליפה את הזריקה. אשמח לברר: לי יש תנגודת לאינסולין ואני חייבת לרדת במשקל. עקב פציעה אני לא יכולה לעשות ספורט, ועם תפריט דיאטה של 1200 קלוריות אני כמעט ואל יורדת במשקל. האם יהיה ניתן לקבל את התרופה להתוויה הזאת? אני לוקחת כדור גלוקומין כרגע והסוכר איתו מאןזן. ואם ישנה זריקה אחרת או טיפול שיכול לעזור למצב שלי ליריקה במשקל? קסניקל ניסיתי ולא עשה שינוי. תודה מראש

שירן שלום מחליפה מה?? יש זריקות יומיות או שבועיות מסוג GLP1 לטיפול בסוכרת וירידה במשקל. רופא המשפחה יכול להסביר לך בפירוט מה מגיע ומה מתאים לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת