ייעוץ בנושא אנדוקרינולוגיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/05/2020 | 19:34 | מאת: תומר

שלום אני בן 19 וכבר שנה וחצי אני סובל מסימפטומים שרק הולכים ומחריפים עם הזמן. אני סובל מהזעת יתר ביום ובלילה (ההזעה בלילה משתנה, לפעמים היא מסתכמת במצעים לחים ולפעמים כל המצעים והבגדים שישנתי איתם ספוגים במים). כמו כן, אני סובל מרגישות קיצונית לחום - ברגע שנהיה לי חם, גם אם לאחרים לא חם בכלל, אני מתחיל להזיע ברמה קיצונית ולוקח הרבה זמן לתחושה של החום לעבור. בנוסף, שמתי לב שטמפרטורת הגוף שלי נמוכה יחסית (מתחת ל36 והרבה פעמים מתחת ל35.5 או 35). כמו כן, אני סובל משלשולים ובעיות עיכול ומרעב קיצוני. למרות הרעב הקיצוני והאכילה המרובה אני לא עולה במשקל ואפילו ירדתי מעט במשקל (שניים - שלושה קג). בחודשים האחרונים אני חווה גם עייפות וחוסר אנרגיה. ביצעתי לאחרונה בדיקה לתפקוד בלוטת התריס שיצאה תקינה (tsh - 1.72, t3-5.95,ft4-17.86). אשמח לייעוץ ולהכוונה. תודה רבה.

שלום תומר אני מציעה להתחיל מהערכה של רופא המשפחה. הייתי בודקת טסטוסטרון, קורטיזול ושוללת מחלות זיהומיות וממאירות ואולי פונה גם לרופא גסטרו.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת