ערכי tsh לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/04/2020 | 11:36 | מאת: אלינור

שלום, בת 39 ברקע אנמיה כרגע מאוזנת לפני התחלת טיפולי פוריות תוצאות מעבדה אחרונות: t4 וt3 בנורמה 31/12/18 - tsh 6.06 - התחלתי נטילת 50 מילגרם אלקטוקסין 15/7/19 - 6.11 tsh - הועלה מינון ל 100 מילגרם אלקטרוקסין 26/11/19 - 5.33 tsh -הועלה מינון 3 פעמים 100 מילגרם+ 4 פעמים 150 מיליגרם אלקטרוקסין 4/3/20 - 7.78 tsh - הוחלף אלקטרוקסין ביוטרוקס 150 מילגרם 7 פעמים בשבוע 1/4/20- 0.17 tsh בנוסף ערך t4 שהיה תקין עד כה עלה 24.9 לאורך כל התקופה הכדור על בטן ריקה בבוקר חצי שעה לפני אוכל תסמינים: עייפות,נשירה,אי סבילות לקור ומהחודש האחרון הזעות בלילה תור קרוב לרופאה שלי רק אחרי פסח.... שאלתיי הן : האם להמשיך לקחת את היוטרקס או לחילופין לחזור לאלקטורסין או בכלל להפסיק ליטול כדורים עד שאדבר עם הרופאה שלי? 2) הזעות שהתחילו בחודש האחרון יכולות להיגרם מהחלפת התרופה? 3) אפשרי להתחיל טיפולי פוריות או לחכות שהערך יעלה חזרה? בתודה מראש על התשובה וסליחה על ההודעה הארוכה....

הי אלינור מציעה להפחית כדור בשבוע ולהתיעץ עם הרופאה אחרי החג. הייתי ממתינה לביקור אצלה לפני שמתחילים IVF שיהיה בהצלחה

02/04/2020 | 12:02 | מאת: אלינור

תודה על התשובה המהירה. ותודה שאת כאן עושה עבודה נפלאה!

תודה רבה :-)

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת