בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/12/2019 | 19:59 | מאת: נטלי

שלום דר', 1. רציתי לדעת האם בזמן לקיחת אנטיביוטיקה זינט 500 פעמיים ביום יש השפעה על בדיקת פרופיל הורמונלי? פרולקטין? Tsh, progesterone... וכל הבדיקות שנותנים בפרופיל המורחב.. לצורך בירור כחלק מטיפולי ivf. 2. ושאלה נוספת האם אחרי סבב ivf יש השפעה על ההורמונים שאעשה בבדיקת דם? קיבלתי מחזור וצריך בימי 3-5..שבוע שעבר עד יום חמישי בבוקר עוד קיבלתי תמיכה של אסטרופם, פרונטוגסט ואוטרוגוסטן 600.. אני רוצה לעשות בדיקה מחר כי זהו היום הרביעי למחזור תודה רבה!

נטלי שלום אנטיביוטיקה לא אמורה להשפיע אבל ההורמונים עשויים להשפיע. מציעה לברר עם רופא הפריון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת