קבותרים - הפרעת קצב?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/11/2019 | 10:37 | מאת: סיון

שלום, מזה שנה ו- 3 חודשים שאני לוקחת את הכדור קבותרים 0.5 מ"ג (חצי כדור פעמים בשבוע). יותר מחצי שנה שאני מרגישה דופק מהיר (הפערת קצב) בלב, בעיקר בזמן מנוחה. בימים האחרונים שמתי לב שגם אחרי פעילות מתונה. אני נחשבת בנאדם בריא שעושה ספורט באופן קבוע. האם לדעתכם יש קשר בין הכדור להפרעות שאני מתארת? תודה רבה, סיון

סיון שלום לא מאד סביר אבל את יכולה לנסות לעשות הפסקה של שבוע שבועיים בנטילת הכדור ולבחון מה קורה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת