האם אני סובלת ממחלת הסוכרת??

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/11/2019 | 00:55 | מאת: נדיה

שלום רב, אני בת 54 שנים.. בריאה בד"כ... סיפור משפחתי של סוכרת מצד אבא ואימא תוצאות בדיקות סוכר: נובמבר 2017 (6.2 המוגלובין מסוכרר, 112 גלוקוז בצום). יולי 2019 ( 6 המוגלובין מסוכרר, 122 גלוקוז בצום). נובמבר 2019 ( 6.3 המוגלובין מסוכרר, 124 גלוקוז בצום). יש לציין את פטירת אמי לפני 3 שבועות. אינני עוסקת בספורט כלל, אוכלת הכל כולל מאכלים עשירים בפחמימות משקלי 67 ק"ג גובה 165 לאור הנתונים לעיל: האם אני סובלת ממחלת הסוכרת? האם פטירת אמי לפני כמה שבועות, שעדיין אני מתאבלת ועצובה מאד, גורמת לעלייה ברמת הסוכר בדם? האם המצב הפיך?? האם אלה ערכים תקינים?? אני מודאגת מאד נדיה

נדיה שלום את נמצאת במצב שנקרא טרום סוכרת והוא יציב לפחות שנתיים. מציעה לך לבצע פעילות גופנית ולשמור על תזונה נכונה בכדי למנוע הופעת סוכרת בעתיד. משתתפת בצערך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת